«Влад .... Людство Gentlman, Бог Людство Warewolf і людство герой.»

Опубліковано: 18 Серпня 2018 р 7:38 PM PDT

1) -Mankind Gentlman-
Людство Gentlman це той, хто не робить те, що він хоче зробити, але те, що, природно, моральний, етичний і вид, що потрібно робити.
Як ми знаємо, тенденції приходять і йдуть, як це роблять один і коханець, але одна річ, яка ніколи не виходить з моди людей з усіма почесними характеристиками і супровідними образами головним героєм вікторіанського роману.
Особисто джентльмен повинен мати не тільки одне визначення і у всій чесності і я збрехав, якби я не сказав, що це досить суб'єктивно.
Він не комфортно в пліткувати, поширювати чутки або біг інших вниз, він завжди захищає цілісність як самого себе і оточуючих його людей.
Ярлики і вільні заїзди не мають ніякого місця в світі джентльмена. але ви отримаєте тільки те, що ви даєте, і це правильно.
Будучи дійсно корисним і неупередженість є природним даром риса, яка отримує людина далеко у всьому фронті життя
Це більше, ніж просто ввічливість. Якщо є в очікуванні запрошення, будучи вдумливим і відповідати тільки справедлива річ.
Ніхто не любить мати справу з егоїстами і шоу-офф може бути дуже образливими.
Трохи впевненість в собі, з іншого боку, змушує мене зустріти, як сильні і захоплення.
Тримайте його поважних і сильні в період особистості.
Принципи завжди утримував і поважали, чи є вони мої власні або чужі.
Ця риса особистості не те, що може бути включений і виключений з натхнення також чи ви побудували або там ніколи не буде прийти гроші, щоб купити або вчитися у нього.
Будьте добрі, прощати і мудрі, також бути в змозі визнати, що лицарство як дуже важлива ознака людства джентльмена.
2) - Божа Людству Warewolf -
Навіть людина високо духовності і каже, що його молитви або медитувати будні, може стати вовком, коли він образитися, treathned в його envoirment, біль, приниженого в своїй є доброта, розум, вірність, знання.
Перевертні напівлюдина здатність по їх оборотничеству. Коли стимулюються сила і здатності посилюються, і на піку свого розвитку під час при середніх нападах злих дій, спрямованих проти нього або для захисту другіхов з емоційно крихкість. Інший випадок, коли і без будь-яких причин, неосвічені і грубі люди, що ображають його у своїй власній розвідці вважає, вірність, чесність, гідність і знання тільки для взяти задоволення від нього в даний момент.
Коли його обурило, ці здібності тимчасово підвищується; ці здібності оборони.
Навіть в формі gentlman людини, вони, здається, володіють всіма цими здібностями.
Це, здається, через поєднання їх «загострене Senses», що працюють спільно на підсвідомому рівні плюс великий лояльністю в значеннях.
Божий warewolf володіє надлюдською силою, і подумки Спеціальними умовами.
Його мускулатура виробляє менше втоми токсинів під час фізичної активності, ніж мускулатура звичайної людини, надаючи йому надлюдські рівні витривалості.
Він може проявити себе в пікової потужності протягом кількох годин до втоми починає погіршувати його.
У підбирачі стимуляції організм фізично більш жорсткий і стійкий до травм, ніж тіло звичайної людини.
Він зазвичай не може постраждати від звичайних озброєнь, як звичайні вогнепальну зброю і ножі, здається, роблять трохи більше, ніж дратувати тварину.
Перевертень має нелюдськи гострі почуття зору, нюху, слуху і аналогічні фактичного вовка.
Також можна побачити частину інфрачервоного спектра і, таким чином, виявити теплові сигнатури об'єктів або людей, в повній темряві, і може відчувати запах інших живих істот в межах, може бути близько 100 футів (коли навітряних) і слідувати запаху майже над будь місцевістю.
Він здатний почути звук биття на відстані декількох футів були він знаходиться.
Божого перевертень має здатність сенсу, якщо ви лежите чи ні (як детектор брехні).
Будучи, що почуття перевертнів бути настільки сильним, що він може розвинути в собі здатність відчувати інші емоції через дотик.
Згодом ця сила стає сильнішою, це використовується, щоб відчути справжні наміри людини.
По-перше, ця здатність може бути дуже дратує і важко контролювати, відчуваючи емоції загальні без сенсу або зла, яке вони можуть бути.
Загальний, що він може поглинути і полегшити біль від інших людей / істот і може «залікувати» в деяких випадках.
типу альфа володіє більш просунутою формою цього розуму перенесення, який відомий як телепатія, вміння читати думки. вони не тільки відчувають емоції, вони також можуть чути їх думки.
Божого перевертень здатна регенерувати пошкоджені або зруйновані ділянки свого тіла з набагато більшою швидкістю і ефективністю, ніж звичайна людина.
Рани, які призводять до масового пошкодження тканин, таким як рани, косі риси, проколи, тупа травма сили, і важкі опіки гояться повністю, не так багато, як шрам, в короткому проміжку часу.
Мати можливість зажити є, принаймні в 10 разів більше, ніж у людини.
здатність, яка дозволяє перевертні з'єднатися з природою, що привела до користувача і дозволяючи їм виявити чиєсь місцезнаходження.
він Іс в стані з'єднатися з природою і її минулим сильно,
в значній мірі його версія є психічним.
3) - Людство героя -
Він має особистий характер, цінності, принципи (Психічна Realm)
Важливе значення має кар'єру, соціальний успіх і здоров'я (фізичний світ)
Vital для нього життя сенс і виконання душа (духовна сфера).
Іноді, це не відсутність таланту, майстерності, зусиль чи везіння, що ставить його в unfulfilling життєвих обставинах, але просто не вистачає уяви (такий же як яскравий дитина з життям барвисті карикатури).
Я не маю на увазі химерне, надмірно амбітне уяву, як бажання стати наступною Segretary держави, а й уміння, щоб дозволити моєму серцю диктувати, що могло б бути можливо і те, що варто для мене. Борючись за, а не тільки з других рук мудрості або те, що світ говорить сам.
Розмір сну не те, що має значення, але його правдивість і кольору, важливі для мене.
З часом і досвідом, багато хто з нас вважають себе регулювати наші мрії та цілі, щоб зробити їх більш реальним, але краще мріяти творчо першим і скомпрометувати пізніше, ніж ніколи не мріяли творчо взагалі. Вірно?
Це також вірно і в реальності.
Ідея, незалежно від того, як розумний чи сміливий, ніколи не буває достатньо.
Треба мати силу волі, щоб почати його, наполягати на ньому і не кинути палити, не дивлячись на невдачі та провали, і тим більше ідея, проект або концепція є тим більше сила волі потрібна.
З виходом кожного великого продукту або послуги, корисні для інших, вони будуть люди, які говорять, що вони думали про те, що занадто, або що вони думали про це першим.
Може бути, вони зробили, але в цій грі тільки ті, з бажанням довести до кінця своїх ідей можуть виграти період.
Нарешті, і це не менш важливо для мене не є не спокушайтеся: «Готовий» ідея в буття є тривалим, трудомістким процесом, який вимагає реальної роботи і поту, а не тільки вбереже і чекає Всесвіту, щоб привести його до вас на блюдечку, але замість того, щоб намагатися працювати в басейні з ним мудро.
Я впертий характер з найсильнішим, ясним баченням того, що я хочу досягти. Це цілком доречно, символічний, для мого персонажа якого мутант сила, яка в буквальному сенсі передбачає моє бачення.
Незалежно від того, чи є моїми рішеннями було правильно чи неправильно, це відбувається тому, що так ясно, що я хочу добитися того, що я можу рішуче зробити важкий вибір, навіть сумнівні, а не саботувати згодом самі по другому вгадування.
Будучи дисциплінованим і самоконтроль необхідно зосередити свою увагу на найвищих пріоритети, якщо я хочу якесь шанс на успіх при чому прагнення, чи є профорієнтаційна, інтелектуальним або духовним.
Его отрута їх всіх, але regonize чесно важка робота просто дозволив собі намагатися бути краще, ніж учора.
Я побудований в трьох чесних особистостей і тісно Ifeel кожен день пишаюся тим, хто я на віки віків.

Comments

Popular Posts